Background

Jukebox

Stef Ekkel gaat 25-jarig jubileum vieren

Dit jaar zit Stef Ekkel 25 jaar in het vak. Zijn jubileum gaat hij dan ook zeker vieren. Dit gaat hij doen met fans en liefhebbers van Nederlandstalige muziek.

Stef Ekkel groeide op met Nederlandstalige muziek. Dit werd veel gedraaid in het café van zijn ouders. Daar zong hij al jong de liedjes mee. In 1998 gaf Stef zijn eerste optreden. Zijn eerste single ‘Op ‘n terrasje’ werd meteen goed ontvangen. Een aantal jaar later bracht Stef ‘De woonboot’ uit, wat hem landelijke bekendheid gaf. Onlangs bracht hij een nieuwe single uit genaamd ‘We gaan met z’n allen naar de klote’.

https://youtu.be/ejAaE-YndPo

Inmiddels zit Stef bijna 25 jaar in het vak en dat moet gevierd worden. Eerst dacht hij aan een groot concert, maar vanwege corona en de stijgende kosten, heeft hij dat aan zich voorbij laten. “Ik heb geen zin om een half jaar wakker te gaan liggen voor een concert“ aldus Stef.

Al gauw kwam hij met een ander idee. Het 25 jarig jubileum zal worden gevierd met een eenmalige jubileumreis met fans en liefhebbers van Nederlandse muziek. Verder kan Stef nog weinig vertellen over de inhoud van de reis. “Ik kan er helaas nog weinig over vertellen, omdat het nog in de kinderschoenen staat, maar ik hoop eind februari de reis bekend te kunnen maken”. Het gaat in ieder geval om een reis naar de zon weet hij al te verklappen. Eind dit jaar zal de jubileumreis plaatsvinden.

Bron: SterrenNL