Background

Jukebox

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Van piraat tot NL plaat!

Radio Expansie is een radio station met veel oude piraten die nu draaien via het internet. Bij Radio Expansie zit je goed als het gaat om de mooiste variatie aan piratenhits. Met diverse studio’s uit heel Nederland proberen wij de beste piratenkneiters te draaien voor u.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren en draaien de beste piraten hits uit onze collecties. Radio Expansie is opgericht in 2010. Omdat het draaien in de ether erg zwaar wordt bestraft zijn er veel oude piraten het digitale net gaan opzoeken, zodat ze toch de muziek ten gehore kunnen brengen die ze altijd graag draaiden op de fm/mg band.

24/7 muziek!

De hele dag door muziek

Alleen hits!

Van Nederlands tot Engels

Diverse studio’s!

Uit Drenthe, Overijssel en Gelderland

Muziek van en door echte liefhebbers

Radio Expansie is 100% legaal op het digitale net. Met verschillende Dj’s uit Overijssel, Drenthe en Gelderland vullen wij alle dagen in met live uitzendingen. Zo is er dus elke avond en het gehele weekend een live dj die de beste piratenmuziek voor u draait. Ook door de weeks overdag zijn er veel live uitzendingen.

Natuurlijk beschikt Radio Expansie ook over een grandioze jukebox, die wanneer er geen live Dj is de beste piratenkneiters draait. In deze jukebox kunt u zelf de plaatjes aanvragen en deze worden dan automatisch gedraaid.

Iedere dag shows uit onze studio’s

Ook in de live uitzendingen kunt u een groet doen of een verzoekplaat aanvragen, dit kan onder de button "verzoekje" op de website en via SMS/Whatsapp bij de betreffende DJ. Om met uw telefoon, laptop, tablet of zelfs uw smart tv te luisteren naar Radio Expansie kun je de app, “TuneIn” downloaden in de App Store en Play Store.

Wanneer je de app geïnstalleerd hebt, kun je zoeken op Radio expansie en luisteren in 192kbps MP3 snelheid en om minder dataverkeer te gebruiken is er de 64kbps AAC+ snelheid om toch de beste kwaliteit te horen.

Dus als u overal de beste geheime zender muziek en piratenhits wilt horen, Zoek op TuneIn naar Radio Expansie en de rest wijst vanzelf. Namens het gehele team van Radio Expansie wensen wij u veel luisterplezier.