Background

Jukebox

Laatste nieuws

Programma

Piratenstream

Ben je op zoek naar een geheime piratenstream, een interessante legale stream of een goede ether-piratenstream? Dan is jouw juiste locatie die van Radio Expansie!

Professionele apparatuur voor piratenstreams

Onze ervaren piraten dj’s hebben meer dan 25 jaar ervaring in piratenstreams. Dankzij onze jarenlange ervaring krijg je hier alleen de beste hits van de verschillende studio’s welke aangesloten zijn. Het idee is ontstaan doordat Eric Moes niet meer via de illegale FM wou draaien aangezien de kosten dermate hoog waren. Toen is hij gestart met het opzetten van een website en app waarin iedereen legaal zijn muziek kan draaien / luisteren.

In de loop der jaren zijn er zoveel meer studio’s bijgekomen dat we nu al op 20+ studio’s zitten.

Onze geheime zender en piratenstreamingwebsite beschikt nu over professionele apparatuur. Ook zijn we continu bezig met de belangrijkste zaken. Dat is de output, muziekkwaliteit en verschillende playlists en aangesloten DJ-apparatuur. Het afgelopen jaar is het kwaliteitsniveau van streaming media en geheime zendermuziek sterk verbeterd en naar een hoger niveau getild.

Piratenstreams niet meer via de Ether

Aangezien de ether niet meer vol zit met signalen van muziekliefhebbers en geheime zenders, zijn er andere signalen die voor overlast kunnen zorgen. Stel, je woont in een gewone straat, hebt internet, wifi-verbinding en modem, laptop met wifi, tablet en/of mobiele telefoon. Dan is de 2,4 GHz-band volledig verzadigd. Het bereik is er niet op verbeterd, vooral die wifi-hotspots niet. Veel mensen zijn hun wifi-signaal kwijt. Misschien gaan ze er nu toezicht op houden.

Mensen luisteren nog steeds via laptops, pc’s of bouwradio’s met jackkabels en tablets. Maar experts zeggen dat internetradio en streaming media sterk groeien. Zo zijn er via internet en in winkels veel radio’s met wifi-verbinding verkocht. Dit aantal groeit zeer snel en heeft potentie. Een paar jaar geleden konden grote radiostations alleen via de ether worden uitgezonden, maar nu zijn live luisterfuncties en websites onmisbaar.

Luister hier dé piratenstreams

Wilt u graag muziek luisteren en genieten van echte piratenhits? Luister dan naar Radio Expansie, gegarandeerd 24/7 muziek!