Background

Jukebox

Radio Veronica organiseert fototentoonstelling op Utrecht Centraal

Om de ‘Top 1000 Allertijden’ dit jaar extra aandacht te geven heeft Radio Veronica een fototentoonstelling georganiseerd op Utrecht Centraal. In de pop-upwinkel op het grootste treinstation van Nederland is tot en met volgende week zondag een collectie foto’s van de band Golden Earring te zien.

De tentoonstelling werd gisteren geopend door Rinus Gerritsen, de bassist van Golden Earring. “Deze fototentoonstelling is meer dan alleen een terugblik op onze geschiedenis. Het is een levendige herinnering aan de momenten die we als Golden Earring hebben beleefd”, aldus Rinus Gerritsen, “Het is fantastisch om samen met de fans en luisteraars van Radio Veronica deze beelden terug te zien, te delen en te ervaren hoe muziek verbindt en blijvende herinneringen creëert.”

De tentoonstelling is 24 uur per dag gratis te bezoeken en is te vinden bij spoor 20-21 op Utrecht Centraal. Daarnaast heeft Veronica ook een Top 1000 Allertijden platenzaak geopend, waar bezoekers het beste van zestig jaar popmuziek kunnen kopen. Deze is dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur open. Voor het bezoek van zowel de platenzaak als tentoonstelling is een OV-chipkaart nodig, omdat deze zich binnen de poortjes van het station bevinden.

Top 1000 Allertijden 2023

Komende vrijdag start Radio Veronica met het uitzenden van de ‘Top 1000 Allertijden’. De lijst zal dagelijks van 6:00 tot 19:00 uur te horen zijn, ’s avonds en ’s nachts worden alle nummers herhaald. De ontknoping is volgende week vrijdag, 24 november.

Daarna is tot en met zondagochtend de ‘Net Niet Top 1000’ te horen met de platen die de lijst niet hebben gehaald. Vanaf 9:00 uur wordt vervolgens de top 100 van de lijst nog een keer herhaald.

Stemmen voor de ‘Top 1000 Allertijden’ kan nog tot en met donderdagmiddag.

Bron: radiofreak.nl