Background

Jukebox

Oproep aan (beginnende) artiesten.

Zoek je een platform waar je jou nummer wil promoten, dan kan dat bij radio-expansie.nl

In het programma op de zaterdagmorgen heeft Expander Radio de rubriek “Kans voor een artiest” .

Daarin krijgt een artiest de kans om zich en zijn/haar/hun nummer te promoten.

Ben je artiest, ken je een artiest?

Stuur dan een mail naar:

expanderradio@gmail.com

Met de gegevens en een telefoonnummer.

We nemen dan contact op om te kijken wat we kunnen doen.

Komende zaterdag 25 februari.

Marco Carolus (“alias Die Kale”) met zijn nieuwe hit “Het kan me niets meer schelen”

Marco is sinds 1990 werkzaam in de wereld van de entertainment. Begonnen als allround/feest DJ, en is hij uitgegroeid tot een echte alleskunner. Op 18 jarige leeftijd begonnen als DJ in horecagelegenheden, op feesten en evenementen, en als radio DJ bij 3 lokale radiostations. Maar ook als presentator, geluids-technieker en voice-over is Marco al jaren actief. Daarnaast is Marco ook nog werkzaam als karakter entertainer/straattheater artiest.

Ook het zingen heeft Marco altijd in het bloed gezeten, en in 2014 begon zijn zangcarrière dan ook serieuze vormen aan te nemen.

Marco is met zijn muziek regelmatig te horen op de vele radiostations die Nederland en België rijk is. Maar ook is hij met regelmaat te zien op tv. Bijvoorbeeld bij TV Oranje, de Toppers van Oranje en Omroep Brabant, fijnfisjenie! Café, en Confetti Knallers.

In 2016/2017/2018/2019 mocht Marco de award in ontvangst nemen, voor “Het Grootste  Feestbeest”. Deze titel draagt hij ook met trots.

In 2019 werd Marco 3e in de lijst “Populairste Carnavalsartiest”. Hij was de hoogst genoteerde soloartiest in de lijst! (carnavalshits.nl)