Current track

Title

Artist

Current show

Jukebox Expansie

00:00 19:00

Nu Live


Licenties

Radio Expansie  Licenties

Radio Expansie is een Legaal station. Dit houdt in dat wij voldoen aan de eisen die de Nederlandse Wet stelt aan een radiostation dat uitzend via Internet.

Sena

is de afkorting van Stichting ter Exploitatie van Naburige Rechten. Dit zijn rechten van o.a. uitvoerende artiesten en producenten (zoals platenmaatschappijen) voor het gebruik van hun muzikale prestaties. Kort gezegd komt Sena op voor de belangen van de makers van muziek. SENNA regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Elke dag zetten wij ons in voor muziek

Radio Expansie heeft licentie bij Sena

Radio Expansie is aangesloten bij SENA. Ons Sena licentienummer is : SW510.12 Sena komt op voor de makers en zorgt ervoor dat artiesten, sessiemuzikanten en producenten een vergoeding ontvangen als wij de muziek gebruiken.

 BUMA STEMRA

De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Internetradio Radio Expansie heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma Stemra. Ons Radio Expansie Buma / Stemra licentienummer SW19b.0002164. Internetradio Radio Expansie een gelicenseerd legaal radiostationerror: Content is protected !!