Background

Jukebox

JOHN WEST LIVE IN AHOY 2024

Na maanden van hard werken, wordt eindelijk een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Met trots presenteren we ‘JOHN WEST LIVE IN AHOY’. Samen met live band, een showballet en diverse verrassingen zal John West, op zaterdag 16 maart 2024, het magische podium van Ahoy betreden om zijn fans een onvergetelijke avond te bezorgen.

Verwacht niet alleen zijn hits zoals ‘Lekker Ding’ en ‘Jouw Blik’, maar ook speciale nummers die je zullen verrassen.

Sinds 2006 bouwt John gestaag aan zijn carrière en weet hij meer en meer de harten te veroveren van het Nederlandse publiek. Al vele jaren is John West een van de meest geboekte artiesten in Nederland en ook op Spotify bereikt hij gigantische aantallen streams met zijn muziek. Mede door grote solohits als ‘Jouw Blik’, ‘Wit Zwart’ en ‘Ome Jan’, enkele knallers van hits met rapper Lange Frans (o.a. ‘Lekker Ding’, ‘Blijf bij Mij’) en diverse andere succesvolle duetten met o.a. Bizzey, Wolter Kroes en Jan Smit werd hij een vaste waarde in het muzikale landschap van Nederland.

In 2018 deed hij een succesvolle tournee door de Nederlandse theaters. Ook op grote Nederlandse podia als ‘Muziekfeest van het Jaar’ en ‘Toppers in Concert 2022’ wist hij inmiddels eenieder te overtuigen met zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen sound. Steevast gaat het dak er af en worden zijn liedjes luidkeels meegezongen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels praten over een rasartiest met een grote schare vaste fans en een grote support in de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland. Tijd voor een feestje dus!

Vandaag, zaterdag 28 oktober start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-9000 8000 (€0,60pm). Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.johnwestliveinahoy.nl

Bron: desterrenparade.nl