Background

Jukebox

Harten10 is goud waard

Hoe onverwacht kan het gaan. Na een periode niet met elkaar te hebben gezongen kwam vorige maand de hereniging van het Harten10 duo Martien en Tineke.

Vlak daarvoor was de succesvolle theatershow in Dalfsen waar Harten10 werd begeleid door de band Heer en Meester.

Gitarist Jeffrey van Heuven van Staereling schreef vervolgens samen met Pim Schipperhein een nummer dat de nieuwe ‘oude’ situatie perfect beschrijft. ‘Samen zijn we goud’ is de nieuwe single van Harten10.

“En het is geen cover, maar een origineel geschreven lied”, vertelt Martien. ‘

Samen zijn we goud’ is niet alleen geschreven maar ook geproduceerd in de studio’s van Jeffrey en Pim. “Het voelde direct weer goed om als Harten10 in de studio te staan”, zegt Tineke. Harten10, dat 15 jaar geleden ontstond, is een gevestigde naam in artiestenland.

“Gelukkig hebben we een goede agenda en is elk optreden een feest met de eigen hits die we hebben en hopen natuurlijk dat ‘Samen zijn we goud’ het ook goed gaat doen”, zegt Martien die binnenkort een bootreis organiseert met als gastartiest Tino Martin en waarvoor de laatste kaarten beschikbaar zijn.

Dat Harten10 actief voor de fans bewijzen de eigen georganiseerde activiteiten. “We hebben net een eigen georganiseerde fan reis naar Tenerife gehad. Daar hebben we ook de videoclip van ‘Samen zijn we goud’ opgenomen”, vervolgt Martien.

De nieuwe single wordt uitgebracht onder het DSMP label van Kevin Smit. Raadpleeg http://www.harten10.nl voor alle actuele info.