Background

Jukebox

Edwin Evers krijgt wekelijks programma op Radio 538

Edwin Evers krijgt een vast programma op Radio 538. Vanaf 2 februari is hij elke vrijdagmiddag te horen op de zender, samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok. Het trio luidt iedere vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur het weekend in met het programma ‘Evers & Co’.

“Ik heb ontzettend veel zin om samen met Cobus, Henk en de 538-luisteraars het weekend in te luiden”, zegt Edwin. “Dat gaan we doen met leuke gasten, livemuziek en vooral heel veel lachen. Voor mij is er ook maar één station waar ik dit kon gaan doen en dat is Radio 538.”

Edwin stopte eind 2018 met zijn populaire ochtendshow op Radio 538. Hij was de afgelopen jaren weleens als invaller te horen op onder meer 538 en Radio Veronica, maar een vast programma had hij tot eerder niet. Edwin, Cobus en Henk nemen op de vrijdagmiddag van 538 de plek over van Coen en Sander, die naar JOE zijn vertrokken.

Cobus en Rick

Evers werkte al eerder samen met Cobus en Rick. De eerste jaren van ‘Evers Staat Op’ op 3FM waren de twee side-kicks van het programma. Later verving Niels van Baarlen Cobus Bosscha. Henk Blok was jarenlang vaste nieuwslezer van het ochtendprogramma op Radio 538.

Bron: Radiofreak.nl