Background

Jukebox

Django al is 25 kilo afgevallen

Django Wagner, bekend van onder andere zijn grote hit ‘Kali’, is al een tijd bezig om af te vallen. Een maagbandje vindt hij maar niets. Het blijkt ook dat hij dit niet nodig heeft, want de zanger is inmiddels de nodige kilo’s al kwijt. Stoppen, daar denkt hij nog niet aan.

Django is inmiddels 25 kilo afgevallen. Dit doet hij op eigen kracht, want mensen in zijn kennissenkring raden een maagband af. “Er zijn misschien uitzonderingen, maar er zijn mensen die ik zelf persoonlijk ken, die allemaal tegen mij zeggen: “Doe het niet, want je wordt er diep ongelukkig van”. Hij is zeker nog niet klaar met afvallen. Hij stelt een mooi doel en wil nog zeker 15 kilo kwijt.

Het geheim van Django is een crashdieet. “Dat is beter voor mijn gezondheid. Ik had verhoogde suiker en dat was een waarschuwing. Ik liep bij een internist en die gaf mij tips. Ik let heel goed op wat ik eet. Minder en gestructureerd en op vaste tijden. Dat is soms moeilijk in ons vak, want we zijn veel onderweg”, aldus de zanger.

Bron: Oranjehits.com