Background

Jukebox

André Hazes jr. abrupt afgekapt bij concert Bas en Nicolette

André Hazes jr. gaf gisterenavond een groot optreden bij het Amsterdamse Zomer-concert van Bas Smit en Nicolette van Dam, maar dat werd abrupt afgekapt. “Waardeloos einde!”

Het was vorig jaar één grote chaos: de Amsterdamse Zomer-concerten van Bas Smit en Nicolette van Dam. Niemand kon wat te drinken krijgen, het geluid was slecht en volgens de lokale politiek ontstonden er zelfs ‘gevaarlijke situaties‘ omdat niemand had bedacht hoe het publiek in en uit het Olympisch Stadion zou komen.

Je zou denken dat Bas en Nicolette hun lesje wel hebben geleerd, maar wat blijkt? Een jaar later, na de editie van gisterenavond, is er wéér een tsunami van negatieve reacties op hun eigen Insta-kanaal. Het blijkt namelijk dat niemand van de planning op heeft zitten letten: het concert werd abrúpt afgekapt, middenin een liedje van André Hazes jr.

André, die zijn ster langzaam ziet uitdoven, mocht de avond afsluiten, maar hij werd schaamteloos behandeld door het team van Bas en Nicolette. Hij begon om 22.55 uur en stopte om 23.10 uur noodgedwongen na tweeënhalf liedje: middenin Leef werd zijn microfoon gewoon uitgezet en dát was het einde van het concert…

Kennelijk waren er afspraken dat het concert vanwege geluidsoverlast moest stoppen om elf uur ’s avonds, maar Bas en Nicolette lijken de boel niet goed gepland te hebben. En dus werd André snoeihard de mond gesnoerd.

Bron: www.mediacourant.nl