Background

Jukebox

Zanger / Gitarist Erwin Nyhof gewond tijdens het sporten.

Zanger / gitarist Erwin Nyhof is tijdens het sporten gewond geraakt.

Op zijn facebook pagina staat het onderstaande te lezen, door zijn verwondingen zit optreden er voorlopig even niet in.

“Lieve mensen,
Ik dacht de laatste maanden door veel te sporten en hardlopen gezond bezig te zijn. Wat blijkt? Niets is minder waar ! Mensen dit is ronduit levensgevaarlijk!!!! Het verbaasd mij dat de overheid dit nu ook nog niet aan banden heeft gelegd!!!
Even zonder gekheid. Ik ben gisteren tijdens het hardlopen gestruikeld, hard gevallen en heb daarbij mijn ribben gekneusd en problemen met mijn linkerpols en hand. Had nog de ijdele hoop dat het vandaag beter zou zijn.. Na een bezoek aan het ziekenhuis zit ik inmiddels in het gips…
Ondanks dat ik gisteren glansrijk mijn vliegbrevet heb gehaald lukt zingen en gitaarspelen voorlopig niet..”
Na een try-out in De Harmonie Edam zou Erwin met een 10-peroonsformatie voor de nieuwe theatershow Elvis The Music het land ingaan.
Of dit allemaal gaat lukken zal moeten blijken uit het herstel van Erwin.
Wij van Radio Expansie het #1 internet radio station , wensen Erwin Nyhof sterkte en een voorspoedig herstel.