Background

Jukebox

Tineke de Nooij (81) ontploft van woede door dochter Linda de Mol

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ….Tineke , daar kennen we oud dj van veronica Tineke de Nooij van natuurlijk.

De inmiddels 81 jarige Tineke staat bekend om het feit dat ze haar mening niet onder stoelen of banken steekt.

De Mediakrant vroeg naar haar mening over Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol.

Tineke de Nooij (81) is in woede uitgebarsten tijdens een telefonisch vraaggesprekje met Nieuwe Revu. Het onderwerp van gesprek? Noa Vahle, de bevoorrechte dochter van Linda de Mol.

Noa Vahle zal er altijd last van blijven houden dat ze haar tv-carrière te danken heeft aan haar beroemde familie. Ze mag dan wel talent hebben, maar, zo schrijft Nieuwe Revu: “Honderden andere sportverslaggevers die John de Mol niet als oom hebben bezitten die kwaliteiten ook. Op het schild is echter slechts plek voor een handvol geluksvogels.”

En Noa is ook zo’n gelukvogel. Als het tijdschrift een rondje BN’ers belt om meningen over de sportverslaggeefster te peilen, neemt onder anderen Tineke de Nooij op. Zij was de eerste vrouwelijke diskjockey van ons land.

Het is niet duidelijk of Tineke een rotdag had, maar als de journalist van dienst het woord ‘kruiwagen’ laat vallen ontsteekt de presentatrice direct in woede. Het is echt een soort explosie en dat is riskant op 81-jarige leeftijd. “Sodemieter op met je kruiwagenverhaal, zeg! Wat krijgen we nou?”, schreeuwt ze.

Huh? Is dit serieus? Ja, Tineke gaat echt he-le-maal los. “Ik kan daar boos om worden. Razend, zelfs. Woedend! Dat kind bereikt alles op haar eigen talent. Ik zit me echt op te winden hier.”

Tineke is klaar met de aanhoudende kritiek op Noa. “Het hebben van een bekende ouder geeft haar juist alleen maar ellende. Zeker met al het gesodemieter waar haar moeder nu in zit. Het is bovendien heel moeilijk om van zo’n stempel af te komen.”

Dan hangt ze op.

Bron: www.mediacourant.nl

Bron: Youtube.nl