Background

Jukebox

Thomas Berge vader geworden van zoontje Saint

Thomas Berge  en zijn vriendin Elianne zijn op Tweede Kerstdag de trotse ouders geworden van een zoontje.  Hij heeft de naam Saint gekregen.

Voor Thomas Berge is het zijn tweede kind. De zanger heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Elianne en Thomas schreven op hun Instagram;
Wij zijn zó onwijs dankbaar voor de geboorte van onze lieve, gezonde zoon Saint. Wat een geluk mogen wij ervaren.
Ik had het echt nooit kunnen doen zonder mijn aller liefste man die geen moment van mijn zijde is geweken en me er echt door heen heeft geholpen met zijn liefde en kracht. Maar ook zeker mijn aller liefste verloskundige Loïs… wat voelde ik ons als team zeg.. Zó magisch, zo’n kracht samen en zo’n vertrouwen.. ik wil nooit meer anders!