Background

Jukebox

RadioNL DJ Marcel de Vries stopt.

DJ Marcel de vries verruilt het friese voor het gooise mediapark.
Op de facebook pagina van Marcel de Vries werd zijn vertrek bij radioNL als volgt aangekondigd door hem zelf.
Ik ga stoppen bij RADIONL.
Ja, het staat er echt. Na bijna 16 jaar (januari 2007) ga ik weg bij het grootste mediabedrijf van Noord-Nederland.
Ontelbare uren radio, audio vormgeving, commercials, techniek, sound processing, events… noem het maar. Veelal pionieren!
Veel gezien, geleerd en gedaan.
Heb echt prachtige dingen mogen doen, mooie mensen ontmoet, de Gouden Radio Ring gewonnen en bovenal ontzettend genoten van de luisteraars van RADIONL.
Ik dank RADIONL, Nico Silvius, voor de enorme vrijheid en de kansen die ik heb gekregen binnen het bedrijf, alle collega’s voor het fijne samenwerken maar vooral jou als luisteraar! BEDANKT! ❤️🙏🏻
Maar; ik stop NIET!!!
Een tijdje terug werd ik benaderd om te komen werken voor NPO Sterren NL. Het juiste moment zou je kunnen zeggen. Natuurlijk had ik nog jaren door kunnen gaan, maar ik ben toe aan nieuwe prikkels. Wil uitgedaagd worden, heb zin om nieuwe mensen te ontmoeten en in een andere keuken te werken. Na een aantal goede gesprekken ben ik ervan overtuigd dat ik het ‘vertrouwde’ ochtendprogramma daar verder uit kan breiden. AVROTROS is een omroep die zich al vanaf de oprichting hard maakt voor Nederlandstalige muziek. Met mensen die dezelfde passie en ambitie hebben als ik.
Naast het maken van radio mag ik me ook richten op de muziek van Sterren NL en de vormgeving van diverse AVROTROS radioprogramma’s.
Ik ben zeer verheugd om vanaf 2 januari iedere werkdag om 6:00 uur -samen met jou- op te staan in ‘Marcel in de morgen’ op NPO Sterren NL. Ik spreek je daar!
     
Radio Expansie wenst Marcel veel succes bij deze nieuwe uitdaging
Bron: Facebook / Marcel de Vries