Bassistent feat. Henri van Velzen brengen ‘Kleine jongen’ uit op single

Als frustratie vanwege gehackt te zijn op het voetbalspel Fifa plaatste Bas van Velzen op zijn Youtube kanaal Bassistent een rapliedje om zijn hart te luchten op de uitgever van het spel. Die gaf aan hem niet te kunnen helpen. ‘Ik had niet verwacht dat het protestlied zoveel positieve reacties opleverde. Op verzoek van m’n volgers besloot ik meer clips te uploaden die allemaal ontzettend goed werden bekeken’, vertelt Bas. Inmiddels staat de vijfde clip online. Het betreft een bijzondere bewerking van het alom bekende nummer ‘Kleine Jongen’ van André Hazes die Bas samen met z’n vader Henri van Velzen heeft opgenomen bij Martin Sterken in Valthermond. Wat drie weken geleden begon als een geintje gaat nu serieuze vormen aannemen. Ten tijden van het schrijven van dit bericht staat de teller staat op Youtube al op ruim 181.000 views.

Deze week komt het nummer ook nog eens binnen op nummer 25 in de Oranje Top 30 zonder dat de mannen ook maar iets aan promotie hebben gedaan. Henri en Bas hebben opdracht gegeven om fysieke singles te persen. Die gaan ze deze week vervolgens naar een groot aantal radiostations sturen.

De keuze om met z’n vader een keer iets op te nemen zat al langer in het vat. ‘Mijn vader zit al heel lang in het vak. Als het dan toch moet gebeuren kunnen we het beste een mix maken van Nederlandstalig met hiphop. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik alleen zou rappen, maar toen ik het refrein hoorde van ‘Kleine Jongen’ ging bij mij een lampje branden. In de Hazes versie praat de vader tegen de zoon en ik had zoiets van ik kan ook wel een keer iets tegen mijn vader zeggen. Ik heb de tekst van het refrein een beetje  aangepast zodat ik naar m’n vader zing en m’n vader tegen mij’, vertelt Bas. 

De clip werd op een vaste locatie en al rijdend in de auto opgenomen. Op de achterbank zit zoon en broer Johnny die het maar al te leuk vond om mee te werken aan de clipopname. Dat de mannen een ontzettende plezierige dag hebben gehad, blijkt wel uit de beelden. Op de vraag of er nog een vervolg komt is Bas helder. ‘Dat moet eigenlijk wel. Als jubileum wil ik de tiende clip weer samen doen met m’n vader. Misschien ga ik in de tussentijd nog met andere mensen samenwerken. Ik heb de smaak nu goed te pakken’, aldus Bas.

Voor meer informatie: HVV Entertainment www.henrivanvelzenentertainment.nl Tel: 06 12 54 32 29
 

Lees meer: Bassistent feat. Henri van Velzen brengen ‘Kleine jongen’ uit op single

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 juni is dat ‘Als zij danst’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Met de temperaturen van de laatste tijd is het een uitgelezen moment om een zomerhit te lanceren, en wij denken dat Wolter die in handen heeft. De populaire zanger uit de Zaanstreek komt met een vrolijk uptempo dansnummer met een heerlijk Zuid-Amerikaans salsa-sausje. Dit is Wolter Kroes op zijn best!

De bijbehorende clip, die werd opgenomen op het Griekse eiland Kos en waarin Wolter zelf ook heel wat danspassen zet, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Als zij danst’ is volgende week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.

Lees meer: Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon

“Mooie Dag” dat is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten. Het ’s zomerse liefdesliedje is inmiddels alweer de vijfde Nederlandstalige poppy single van het trio. Na het geestige, goed ontvangen nummer “Jongens willen jagen” en hun oprechte lied “Scheiden” is het duidelijk geworden dat LeRoy en DeWitten uit Velp geleidelijk, stapsgewijs een eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld. Liedjes met een verhaal, een kwinkslag en een clue in de tekst, tegelijk met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit. Samen met de aangename vertolking van zanger LeRoy Aarts en gitarist Dirkjan de Wit is er weer een attractieve productie gerealiseerd.

De clips van hun tracks zijn intussen herhaaldelijk te zien op de clipzenders en veelvuldig op YouTube bekeken. Ook hun nieuwste video “Mooie Dag” zal ongetwijfeld weer in hoge mate worden gewaardeerd. Nel van Olm, een liefhebber van de aparte composities van LeRoy en DeWitten zal zich weer met enthousiasme inzetten voor de promotie. Meer info: www.leroyendewitten.nl

Promotie Nel van Olm tel. 0622949762   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Een Mooie Dag voor LeRoy en DeWitten

Stilzitten bij de nieuwe single 'Een wereld van dromen' van Dave Groenendijk is geen optie

De sympathieke, goedlachse geboren Amsterdammer Dave Groenendijk, lanceert zijn nieuwe single “Een wereld van dromen”.  Hij komt hiermee met een knaller van een opvolger van “Maar dat is nu voorbij”. Dave die in 2016 tekende bij 7 Hills Music,  laat met deze single zien dat hij er een echt feestje van weet te maken. “Een wereld van dromen” is een feestelijke, vlotte, vrolijke single met een ritme waarop stilzitten gewoon geen optie is.  


De muziek is afkomstig van Johny Neirinck en Frans van Nispen en de tekst komt uit de pen van Simone Eversdijk. Het geheel is opgenomen en geproduceerd in de Mickim Music studio te Zevenbergschen Hoek.

RTV: Joyce Notenboom. Tel : 0168 453 568 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Stilzitten bij de nieuwe single 'Een wereld van dromen' van Dave Groenendijk is geen optie

Goed nieuws voor inwoners van Twente.Tukker FM te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en internet

Goed nieuws! Vanaf nu is Tukker FM in heel Twente te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en via internet www.tukker.fm/ Tukker FM is de radiozender voor Twente met een zeer gevarieerde muziekmix. Piratenklassiekers, dialectmuziek maar ook hits uit de jaren 60, 70 en 80. Daarnaast is er veel aandacht voor nieuws, weer en verkeer.

Met name de verkeersinformatie zal een grote rol spelen op Tukker FM gezien het uitgebreide wegennet van Twente. Tukker FM is in heel Twente te beluisteren via 90.0 FM, via internet en op DAB+ in heel Overijssel. Kijk voor alle informatie zoals de playlist op www.tukker.fm

Lees meer: Goed nieuws voor inwoners van Twente.Tukker FM te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en internet

Pagina 1 van 8

  • banjoradio
  • expansie
  • studio 15
  • studio 5
  • vrijeboer
  • wilma