De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, heeft een nieuw jasje. Op zowel radio, tv als internet is sinds deze week de nieuwe vormgeving te zien en te horen. De oude vormgeving van de Oranje Top 30 kwam uit 2012 en was na 5 jaar toe aan vernieuwing.

Onder leiding van Frank Verkooyen van "The Boom! Music" uit Breda is de audio vormgeving gemaakt. Frank Verkooyen is in de Nederlandse muziekindustrie geen onbekende en heeft menig compositie en muziekproductie op zijn naam staan. "De productie van een nieuw jingle pakket voor de Oranje Top 30 was voor ons een leuk en uitdagend uitstapje", aldus Verkooyen die bijzonder trots is op het eindresultaat. "Volgens mij is er een mooie symbiose onstaan tussen de video en de audio. Ik vind het bijzonder goed geslaagd!".


De samenstelling van de Oranje Top 30 blijft ongewijzigd. Het onafhankelijke Perfect & More BV stelt de lijst samen op basis van populaire parameters binnen de doelgroep. Er wordt minder rekening gehouden met ‘ouderwetse’ vormen van verkoop en meer gekeken naar airplay bij de betrokken radiozenders. Ook ontwikkelingen op social media spelen een rol bij de samenstelling van de wekelijkse hitlijst.
 

De Oranje Top 30 is de enige en langstlopende Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. Inmiddels is de Oranje Top 30 te beluisteren en te zien bij meer dan honderd omroepen in heel Nederland. De uitzending van de Oranje Top 30 bij de lokale omroepen betekent voor Nederlandse artiesten een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden. Daarnaast kan de Oranje Top 30 via oranjetop30.nl en TV Oranje ook internationaal worden gevolgd.


Lokale of regionale omroepen die interesse hebben om de Oranje Top 30 uit te zenden, wordt verzocht dit kenbaar te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij alstublieft ook aan of er belangstelling is om de ‘Oranje Top 30’ uit te zenden via televisie, radio, of beide. De Oranje Top 30 op internet: oranjetop30.nl en top-30.nl 

Lees meer: Nieuwe vormgeving Oranje Top 30

Vinzzent en de organisatie kijken terug op een zeer geslaagde 1e editie van zijn festival; ‘Vinzzent Op Het Strand’ Een line-up met kanjers van artiesten zorgde voor één groot feest; Rob de Nijs, Django Wagner, Thomas Berge, Corry Konings,  John de Bever, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Matthijs Koning, Marc Canto, Patricia Schipper, Niels Houtepen, DJ’s; Willem de Wijs, Rubin en Maria Love. Met foodtrucks, een mini camping met retro campers en caravans aan het strandje bij Beachclub Puur en een enorme opkomst zorgde alles voor een geweldige sfeer. Iedereen was happy en het voelde als één grote familie.
  
Als slagroom op de taart kreeg Vinzzent van niemand minder dan de Nestor van de Nederlandse Muziek ‘Rob de Nijs’ een Platina Award uitgereikt van zijn grootste hit ‘Dromendans’. Kortom: Vinzzent kijkt terug op een bijzondere dag die zeker voor herhaling vatbaar is!  Fotocredits: Casper van Aggelen

Lees meer: Eerste editie ‘Vinzzent Op Het Strand’ groot succes!

Jeroen Visser laat met 'Ik had toch beter moeten weten' horen wat hij in z'n mars heeft

Iets later dan gepland is hier de tweede single van Jeroen Visser. In onderling overleg is er even gewacht met de release van deze single, omdat zijn eerste single “Toen ik geld had, had ik vrienden” steeds meer aandacht kreeg en gedraaid werd bij vele radiostations.Een ontdekkingstocht van alle radiomakers, die in een keer Jeroen maar ook deze heerlijke eerste single omarmden. Tsja, …..dat maakt een ieder nieuwsgierig naar zijn nieuwe single 'Ik had toch beter moeten weten' natuurlijk.


Ontegenzeggelijk, laat hij met deze kant zijn talent horen, zijn opvallend mooie stemgeluid, maar ook de totale breedte van klanken van muziek, dat hem als een op maat gesneden muzikaal maatpak past. Nog wat zomerse klanken in het jaar 2017, waarbij we de zomer als nat zullen onthouden, maar wat kan de na-zomer nog mooi zijn en worden. Doet de zon zijn werk niet, dan zeker de heerlijke nieuwe single van Jeroen Visser.


Ook deze single zal terug te horen zijn op het album, waarmee Jeroen op dit moment hard mee bezig is met zijn team, Emile Hartkamp & Norus Padidar, (Goldstar Music Productions bv), die zowel verantwoordelijk zijn voor de muziek en tekst, alsmede de productie.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Jeroen Visser laat met 'Ik had toch beter moeten weten' horen wat hij in z'n mars heeft

Een hit komt niet uit lucht vallen. John de Bever wel!

Een gijzeling én een vrije val: John de Bever heeft een nu al memorabele ochtend achter de rug! De ‘Oranje volksheld’ schitterde gisterenavond nog op het 'Voetballer van het jaar Gala 2017' en is zojuist vanaf grote hoogte (vier kilometer), op spectaculaire wijze én door grote snelheid (200 KM per uur) met beide benen op de grond gezet!

Uit handen van Marianne Weber en zijn 80-jarige vader Daan, heeft hij voor het behalen van meer dan 10 miljoen Youtube views voor 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' een bijzondere award ontvangen. Een in Nederland, voor dit genre muziek een unieke en zeldzame prestatie! De zanger die na zijn recente Oranje avontuur heel Nederland voor zich weet te winnen, scoort met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ een gouden Award én meer dan tien miljoen views op Youtube. Meer info: www.johndebever.nl 

Lees meer: Een hit komt niet uit lucht vallen. John de Bever wel!

Met haar zelfgetitelde studioalbum, dat op 12 mei jl. uitkwam, heeft Helene Fischer opnieuw bewezen een enorm publiek in vervoering te kunnen brengen. Al sinds de release staat het album ’Helene Fischer’ onafgebroken in de Album Top 10 in zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland. Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat, in combinatie met haar louter in het Duits gezongen liedjes, maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment.

Kort na de release, op 24 mei jl, gaf Fischer een exclusief optreden in het Kesselhaus in München. Voor een select publiek zong ze er het werk van haar nieuw verschenen album ‘Helene Fischer’. Tijdens de twee uur durende show kwamen ook haar grootste hits voorbij, waaronder ‘Atemlos Durch Die Nacht’, Duitsland’s meest succesvolle download track ooit. Voor alle fans, die er niet bij konden zijn, brengt Fischer dit exclusieve live concert integraal uit op CD en DVD, precies op de datum waarop haar nieuwe tournee van start gaat, namelijk vrijdag 8 september a.s. Bron: Universal Music.

Lees meer: 'Das Konzert aus dem Kesselhaus' van Helene Fischer verschijnt op 8 september

Pagina 1 van 5

  • expansie
  • harrynac
  • moby dick