Gino Graus lanceert op z'n 18e verjaardag z'n nieuwe vrolijke single 'Ik wil je kussen'

25 oktober 2017 is het dubbel feest voor Gino Graus. Op die dag viert hij niet alleen zijn 18e verjaardag maar ook zijn nieuwe single “Ik wil je kussen” zal op die dag uitkomen. Na het succesvolle “Vogelvrij” en het eerder dit jaar verschenen “Ga je mee” heeft Gino nu gekozen voor het vrolijke “Ik wil je kussen” waarvan hij zelf de tekst schreef.

De productie was weer in handen van Mario Veltman. “Ik wil je kussen” is een heerlijk aanstekelijk nummer waarbij je niet stil kunt blijven staan. 

Lees meer: Gino Graus lanceert op z'n 18e verjaardag z'n nieuwe vrolijke single 'Ik wil je kussen'

Op 12 december viert Joey Hartkamp zijn verjaardag op een bijzondere manier. Op deze dag gaat hij namelijk zijn nieuwe single releasen. De week wordt op vrijdag 15 december afgesloten met een verjaardagsfeest en single release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Op deze feestelijke avond zullen er optredens zijn van diverse artiesten waarmee de zanger een goede band heeft of een bijzondere herinnering aan het afgelopen jaar. 

2017 mag met recht een succesjaar voor Joey worden genoemd. Zo sleepte hij onder andere een Buma NL Award in de wacht als Grootste Talent en was hij op veel podia door heel het land te zien. De titel van zijn nieuwe single is nog even geheim maar dat de verwachtingen na zijn vorige hit single ‘Ik Vind Je Sexy’ hooggespannen zijn is zeker! Tickets & Info: www.ticketkantoor.nl/shop/joeyhartkamp 

Lees meer: Joey Hartkamp viert verjaardag en single release op bijzondere wijze

Afgelopen vrijdag organiseerde de Osse zanger Jeffrey Heesen zijn eerste VIP Friday Party in Noorderlicht in Schaijk. De avond bleek een overweldigend succes en was reeds weken vooraf volledig uitverkocht. Jeffrey trakteerde zijn gasten op optredens van een keur aan topartiesten uit de Nederlandse muziekwereld; Mike Peterson, Sieneke, Jeffrey Kuipers, Django Wagner en Jeffrey’s vader zetten, net als Jeffrey een wervelend optreden neer. Hoogtepunt was echter het optreden van Jeffrey’s grote idool René Froger die speciaal voor Jeffrey naar Schaijk was gekomen. Naast zijn grote hits zong René Froger zijn klassieker “This Is The Moment” in duet met Jeffrey Heesen, waarmee er voor Jeffrey een droom uitkwam.

Onlangs leverde Jeffrey Heesen met “Liefde Voor Altijd” zijn allernieuwste single af, en maakte hiermee de hooggespannen verwachtingen weer volledig waar. Hiermee koos Jeffrey wederom voor een moderne dansbare sound en laat zien bij de voorhoede te behoren van de belangrijkste nieuwe lichting Nederlandstalige artiesten. Jeffrey schreef dit liedje wederom in samenwerking met zijn vaste producer Waylon van der Heijden, en hiermee is de perfecte opvolger van de hit “Jij” een feit. “Liefde Voor Altijd” geniet inmiddels enorme airplay op de grote Nederlandstalige radio stations en de single staat sinds de release nu al weken in de hogere regionen van de iTunes Top 100. De videoclip is in ruim twee weken tijd al 60.000 keer bekeken op YouTube. Al met al zet Jeffrey Heesen zijn zegetocht voort en ziet de toekomst voor Jeffrey er rooskleurig uit. Foto: Harrie Meijer.

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Lees meer: René Froger verwezenlijkt droom van Jeffrey Heessen

Na diverse succesvolle jaren in de muziek en een aantal singles verder, vond de Haagse Ricardo Smit het tijd om zijn eerste album te gaan maken. Samen met componist/producer Peter La Haye waar Ricardo al sinds 2004 komt, is hij aan de slag gegaan met als resultaat het prachtige gevarieerde Nederlandstalige album genaamd ‘Flink zijn’. Het resultaat mag er wezen, want niet alleen staat het album vol met prachtige producties, alles is ook nog eens compleet live ingespeeld! Het nummer ‘Flink zijn’ wat tevens tot albumtitel werd gebombardeerd, kwam tot stand nadat Ricardo dit nummer had gehoord en hij zeker wist dat dit op zijn lijf geschreven was. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor ‘Probeer eens te lachen’.

Naast deze sfeervolle ballads staan er op het fonkelnieuwe album diverse gezellige nummers die voor de fans van Ricardo Smit een feest van herkenning zullen zijn. De digitale promotie wordt opnieuw verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. 
  

Lees meer: Zanger/entertainer Ricardo Smit brengt eerste album uit

K3 en Kinderen voor Kinderen vieren verjaardag Sint tijdens Zapp Sinterklaasfeest

De eerste sinterklaasverlanglijstjes worden al zorgvuldig samengesteld en daar mag het Zapp Sinterklaasfeest natuurlijk niet op ontbreken! Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 vieren onder anderen K3, Mega Mindy, de BZT Pietenband, Kinderen voor Kinderen en Sarah & Julia de verjaardag van Sinterklaas. Kinderen, ouders en grootouders kunnen het familiespektakel bijwonen in de Jaarbeurs in Utrecht, gepresenteerd door Jetske en Pepijn van de BZT Show. 

Het Zapp Sinterklaasfeest is ieder jaar weer een feest waar met het hele gezin naar uitgekeken wordt! Naast de Pieten, Nienke, Ron Boshard en alle eerder genoemde artiesten, is er ook aan de allerkleinsten gedacht. De Zappelin-vriendjes waaronder de Smurfen, Woezel en Pip, Joe van Zappelin Go, Pop uit Boterhamshow, De Adriaans, Rob & Emiel en Akwasi zijn namelijk ook aanwezig! KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het Zapp Sinterklaasfeest uit op zaterdag 2 december en dinsdag 5 december bij NPO Zapp op 3. Kijk voor meer informatie over het Zapp Sinterklaasfeest 2017 en tickets op www.zappsinterklaasfeest.nl


Al 16 jaar lang is NPO Zapp er voor alle kinderen, met veel nieuwe, realistische en spannende programma’s van eigen bodem die uitdagen en prikkelen. Vanaf medio november geniet jong en oud weer van de enige echte Sinterklaas en zijn avonturen, van de intocht tot en met pakjesavond op 5 december. NPO Zapp staat via haar online kanalen direct in contact met de doelgroep, maar ook via diverse evenementen in het land, zoals Zapp Your Planet en het Zapp Sinterklaasfeest. Het Zapp Sinterklaasfeest is een coproductie van KRO-NCRV en Omroep MAX. Fotocredits: Annemieke van der Togt.

Lees meer: K3 en Kinderen voor Kinderen vieren verjaardag Sint tijdens Zapp Sinterklaasfeest

Pagina 1 van 7

muziek top 50

  • studio 8