Plugger Willem de Bie van All 4You Promotie probeert deze week de nieuwe singles van Johannes Wolters, Bjorn Klok, Marco Schouten, Gijs de Vormer en Stephan Jansen in de playlisten te krijgen van onze Nationale radiostations. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de bijbehorende clips naar de muziekredactie van TV Oranje worden gezonden.

Met een verfrissende versie van ‘Rosita’, waarmee George Baker in 1978 een hit in handen had, probeert Johannes Wolters een graantje van dat succes mee te pakken. Producer Martin Sterken heeft er een nieuwe beat onder gezet en vervolgens een pakkende Nederlandstalige tekst bij geschreven. De videoclip van 'Rosita' is geschoten door Xandro Media.

Zo vanuit het niets’ is de titel van de inmiddels derde single van Bjorn Klok. De 19 jarige zanger uit Oldenzaal. Het door Jolanda Landkroon geschreven nummer   is bijzonder zomers en dansbaar. Het lied komt op een mini cd te staan welke op 29 september 2108 bij Rouwhorst Dans & Partycentrum in Oldenzaal wordt gepresenteerd.

Marco Schouten lanceert een Nederlandstalige versie van 'Für die Ewigkeit’ van Mickie Krause die als titel ‘Tot de eeuwigheid’ meekreeg. Het is een vrolijk lied met een goede beat. Marco is erg tevreden over de productie en hoopt dat z’n fans dezelfde mening delen. 

Als er iemand is die een stempel heeft mogen zetten op de vaderlandse showbizz dan is dat Gijs de Vormer wel. Samen met z’n zoon Pascal heeft hij z’n nieuwe single ‘Dat beetje geluk’ geschreven en gecomponeerd. 

De uit Breda afkomstige zanger Stephan Janssen maakt met ‘Over en uit’ een comeback als soloartiest. Omdat hij ook deel uitmaakt van Duo Dubbelfris kwam zijn solo carrière op een laag pitje te staan.

RTV: Willem de Bie / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: All 4You Promotie presenteert 5 releases

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 augustus is dat ‘Alles draait om geld’, de nieuwe single van Peter Beense. De Amsterdamse volkszanger laat met deze vrolijke meezinger horen waarom hij tot de absolute top behoort. Het refrein is bijzonder aanstekelijk, we hebben hier zonder enige twijfel te maken met een echte café-hit. De tekst van deze track, die werd geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door vakman Frank Verkooyen, laat niets aan duidelijkheid te wensen over. ‘Als alles draait om geld, dan heb je mooi een arm leven’, zo luidt zo ongeveer de samenvatting.

De bijbehorende clip, die werd opgenomen in café Lowietje in de Jordaan, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Alles draait om geld’ is volgende week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.

Lees meer: Peter Beense heeft de Oranje Kroon

‘Kom dan bij mij’ van Sander Sestig is een waardige opvolger van ‘Als jij eens wist’ met op de ‘b’ kant het nummer ‘Sofia’. Deze keer telt het zilveren schijfje maar één track. ‘Achteraf was het misschien wel beter geweest om beide tracks apart uit te brengen omdat het allebei prachtige producties zijn. Samen met Manfred Jongenelis is besloten om minimaal twee singles per jaar uit te brengen.

Volgens Sander is ‘Kom dan bij mij’ net even iets anders qua gitaar en slagwerk. ‘Ik ben benieuwd wat het compleet nieuwe nummer gaat doen. Manfred is verantwoordelijk voor zowel het arrangement als de tekst. Het gypsy  gitaarwerk is ingespeeld door Zonzo Basily en de accordeonpartijen door Manfred. We komen steeds dichter bij de sound die we uiteindelijk willen hebben’, onthult Sander.

De clip is opgenomen door Karl Kaspers in een natuurgebied in Oosterwijk. Meer info: https://www.facebook.com/sander.sestig


RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Zonzo Basily geeft nieuwe single van Sander Sestig gypsy tintje

De Gebroeders Ko hebben in opdracht van hun Duitse en Nederlandse muziekuitgeverij het Anthem geschreven voor de Wereldwijd bekende Oktoberfeesten. Het nummer 'Das Oktoberfest', waarvan een wals en een polka versie is gemaakt, zal in de eerste week van september worden uitgebracht in Nederland, België en Duitsland. De broers Ton en Gerard Koopmans laten weten zeer vereerd te zijn dat zij voor dit typische Duitse feest het lijflied hebben mogen maken 

'We hadden al een speciaal 'Oktoberfest half uurtje' met onze eigen Duitse hits,  maar met dit geweldige nummer erbij is onze Oktoberfest act helemaal af en inzetbaar voor ieder Oktoberfest in Europa', aldus Ton en Gerard. Boekingen: www.berkmusic.nl. Meer info: www.gebroedersko.nl 

Lees meer: Wereldwijde Oktoberfest Deal Gebroeders Ko

Na een succesvol optreden en signeersessie in de Media Markt Apeldoorn en Enschede is het nu de beurt aan Arnhem en Ede. Op zaterdag 18 augustus is Maico aanwezig in de Media Markt- Arnhem (Velperplein) en op zaterdag 25 augustus  in Media Markt – Ede (Brouwerstraat)  Maico bracht enkele weken geleden zijn nieuwe single ‘Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen' uit. Maico verzorgt in beide Media Markt winkels een optreden en een signeersessie. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn die dag van 14:00 uur tot 15:00 uur van harte welkom.

De jeugd van de in 1995 in Enschede geboren zanger  stond al vanaf  begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carriére begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn zangprestatie en goede stageperformance.

Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft Maico negen eigen singles uitgebracht waaronder; Ik wil weer met je dansen, Lach Leef En Geniet, welke ook nog steeds veel te beluisteren zijn op de Nederlandse en Belgische radiozenders. En over de nieuwste single ‘Je Bent Er Eén Uit Een Miljoen valt ook niets te klagen, deze was nog geen week uitgebracht en werd alweer door veel radiozenders  in de playlisten gezet. 

Maico treedt veel op in het land en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers/feestnummers, afgewisseld met eigen nummers waarmee Maico elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop zet!  Voor meer info www.zangermaico.nl of bezoek zijn facebook. https://www.facebook.com/maico.eijlders

Lees meer: Maico zingt en signeert bij Media Markt Arnhem en Ede

Pagina 1 van 4

muziek top 50

  • studio 20