Tiffany Oosting windt er geen doekjes om: Ze hoopt ooit als zangeres van het levenslied door te breken in ons land. Toen zij enige tijd geleden aan haar vader vroeg of ze een liedje mocht opnemen, viel de keus op The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. En ook Frank raakte enthousiast nadat hij haar had horen zingen. “Het 12 jarige talenje uit Emmen heeft een mooie klank met een fraai rauw randje, en daarnaast is een het meisje met een prettige uitstraling”, zo laat de Bredase zanger, componist en producer weten. 

Ondanks haar jeugdige leeftijd is Tiffany al jaren gek van de liedjes van André Hazes maar daarnaast zingt deze jonge dame, die absoluut geen podiumvrees kent, ook heel graag mee met muziek van Sieneke en Marianne Weber. Het artiestenbloed stroomt daarnaast ook door de aderen van deze teenager want zowel Jannes als Bouke behoren tot haar familie.

Eenmaal in de studio moest natuurlijk nog wel een passend liedje worden gevonden voor de debuutsingle van Tiffany. Ze kwamen uit bij ‘Und diese Rosen sind für Dich, liebe Mamatschi’ van Jantje Smit. Femke Reuvers schreef vervolgens een Nederlandse tekst op het nummer en Frank Verkooyen zette het origineel om naar een fris hedendaags arrangement. ‘Deze Rozen Zijn Voor Jou’, is een prachtig levenslied in een fraaie muzikale entourage zoals je die nog maar weinig hoort tegenwoordig.

Lees meer: Tiffany Oosting hoopt ooit als zangeres van het levenslied door te breken

Frans Bauer komt voor de release van zijn nieuwe album 'Levenslied' op donderdag 8 maart om 19.00 uur naar MediaMarkt Apeldoorn om zijn album te signeren. Uiteraard kunnen fans ook op de foto met Frans. 2018 belooft, opnieuw, een mooi jaar te worden voor Frans Bauer. Na een succesvolle start van zijn theatertournee ‘Tour de Frans’ verschijnt op 2 maart eindelijk zijn nieuwe album ‘Levenslied’.

‘Met dit album ga ik verder waar ik bijna 25 jaar geleden begon; het onvervalste, pure levenslied, met een eigentijds geluid. Het album bevat liedjes voor ieder moment. Beladen teksten voor emotionele momenten, maar ook een vrolijke noot voor de feestelijke momenten. Tijdens de theatertour waarmee ik nog tot en met juni door Nederland en België trek, zal ik zeker een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen.’ – Frans Bauer.


Het album bevat 14 nieuwe liedjes en zijn door de volkszanger zelfgeschreven en geproduceerd samen met Laurens van Wessel. Zoals de titel al doet vermoeden staat het album vol met levensliederen. De single ‘Kom nu maar in mijn armen’, die eind 2017 verscheen, staat nog steeds in de Nederlandstalige hitlijsten en is al weken het meest gestreamde nummer op HitsNL. Tegelijk met het album verschijnt ook de tweede single ‘Blijf vanavond heel even bij mij’.

MediaMarkt Apeldoorn B.V.
De Voorwaarts 13
7321 MA Apeldoorn
 

Lees meer: Frans Bauer signeert z'n nieuwe album 'Levenslied' op 8 maart in Apeldoorn

Marco de Hollander houdt op zaterdagavond 3 maart 2018 voor zijn fans en Hollandse muziekliefhebbers een Originele Piraten Show. In Partycentrum Aardam te Ter Aar zal Marco vele Hollandse toppers op het podium presenteren. Dit keer komen echte Piraten Toppers langs: The Moonlights, Frank en Mirella, John Spencer, en Henny Weijmans (New Four) Uiteraard zal Marco zelf optreden en zijn hits ten gehore brengen.

Kaarten à € 15,00 in de voorverkoop zijn te verkrijgen via tel: 0172 – 604 016. Partycentrum Aardam is te vinden aan de Kerkweg 18 te Ter Aar. De zaal is open om 19.00 uur en om 20.00 uur gaat het festijn van start. 'U bent van harte welkom!', aldus Marco de Hollander.

Lees meer: Marco de Hollander organiseert Originele Piraten Artiesten Avond

'Als je denkt aan je leven' is de titel van de nieuwe single van Janneke de Roo. 'Ik houd van mooie liedjes met mooie teksten en soms hoor je een nummer waar ik niet omheen kan . Zo ook dit nummer van Hein Migchelbrink ( Spitfires). Hij zingt het zo mooi in het dialect  en daar geniet ik van Ik heb Hein benaderd en gevraagd of hij het goed vond, Hein is een topkerel! Hj vond het een super idee en wenst me veel succes! Waarom dan toch in het Nederlands....

Omdat ik alle fans er een plezier mee wil doen .. ik heb veel fans in het land en in België dus die zitten niet te wachten op een Drents gezongen nummer... maar als ik in Drenthe moet optreden zing ik het in het Dialect.... 25 maart is er weer een Janneke de Roo & Friends in Doal Meul in Veenoord Drenthe ... daar zal Janneke het nummer natuurlijk live zingen samen met al haar fans. Meer info: www.jannekederoo.com/ Facebook.

Lees meer: Nieuwe single van Janneke de Roo is getiteld 'Als je denkt aan je leven'

Onlangs waren weer diverse artiesten te gast in onze studio om een Showflits op te nemen. Heb jij als artiest ook iets mee te delen aan je fans? Kom dan naar de opnamedag op zondag 11 maart. Artiesten zijn dan van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden voor de opnamedag op 11 maart of kijk op onze website voor meer informatie. Lees meer...

Lees meer: Neem een Showflits op bij TV Oranje

Pagina 1 van 5

muziek top 50