De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Hessel & Ineke is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 32 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het snorretje van Gre Parelmoer die met haar nieuwe single Piemelja behoorlijk wat aandacht krijgt. Op pagina 4 lees je het prachtige verhaal van het kersverse duo Hessel & Ineke die debuteren met 'De deur staat altijd open'. Verder items over Ronnie Tober die 55 jaar actief in de showbizz, Perry Zuidam, een sfeerimpressie van het Artiesten Festival, 20 jaar Stef Ekkel, Verstappen, Henk Salomons en het aanstaande 40 jarig jubileum van Anita & Ed.

Ook lees je het laatste nieuws over Marco de Hollander, Dennis van Veen, Silvia Swart, Harold Veenhoven, Ghijs de Bruijn, John Enter en Mesjieu Maurice. Kortom een magazine voor elk wat wils. Als u het magazine gratis wilt ontvangen stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Tegen portokosten krijgt u het blad thuis bezorgd.

Lees meer: Ontvang gratis* editie 32 van artiestenblad Lucky Joe

Op zaterdag 19 mei 2018 gaan Anita & Ed gezellig picknicken in het Valkenbergpark te Breda van 13.00 uur tot 15.00 uur.

'Daarna hebben we uiteraard een muzikale afterparty tot 17.00 uur. Geef je VÓÓR 12 mei a.s. op om dit mee te gaan maken. De kosten zijn € 20.00 per persoon. Dit betreft o.a. de kosten voor je picknick mandje. Opgeven doe je via een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De betaling loopt via NL52RABO0129850691 t.n.v. Coldhofsound met vermelding Picknic' aldus het promotieteam Anita & Ed

Lees meer: Ga samen met Anita & Ed picknicken

Frank van Etten heeft voor Samentha Olierook, haar nieuwe single 'De zomer in mijn hart' en track 2 'Nu ben jij een ster', geschreven en gecomponeerd. 'Nu ben jij een ster' is geschreven voor haar beide tantes die helaas overleden zijn. Het lied beschrijft tevens de moeilijke momenten die Samentha meegemaakt heeft in haar leven. “De zomer in mijn hart” is daarentegen een lekker zomers nummer, waarin het gaat over de liefde.

De 28 jarige zangeres uit Den Haag is al een aantal jaren bezig in de wereld van de muziek. Ze heeft al een aantal optreden mogen verzorgen op feestjes, bruiloften en verjaardagen en dat smaakt naar meer. Met haar nieuwe single hoopt Samentha op meer landelijke bekendheid. Meer info: https://www.facebook.com/samentha.olierook 

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Frank van Etten schrijft en componeert 2 nummers voor Samentha Olierook

Zie je al die vlaggen hangen? Het lied roept nog altijd warme herinneringen op bij Hans Voogd. ‘Op de lagere school zongen wij dit altijd op Koninginnedag en die melodie is nooit uit mijn hoofd en hart verdwenen,’ verwoordt één van de twee Dikdakkers zijn gevoel, ‘daarom hebben we het nieuw leven ingeblazen en durven we er gerust hoge verwachtingen van te hebben.’ In een tijd waarin steeds meer afstand én afscheid wordt genomen van aloude tradities, leek het De Dikdakkers een mooi moment om terug te grijpen naar een lied dat de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan.

‘We hebben het in een nieuw jasje gestoken en het resultaat mag er zijn,’ klinkt het enthousiast. ‘Spreken van een tegengeluid gaat misschien wat ver, maar wij vinden dat sommige tradities absoluut in stand gehouden moeten worden. Koningsdag is er daar eentje van en daar dragen we graag ons steentje aan bij.’

Op maandag 23 april zal het nummer 'Zie die vlaggen hangen' officieel verschijnen en in die Koningsweek hoopt het Oranjegezinde duo op veel positieve reacties. ‘Het zou natuurlijk mooi zijn als dit lied onlosmakelijk met Koningsdag verbonden gaat worden. Dat het overal tot herkenning leidt en door iedereen gezongen wordt. Dan schrijven we een onvervalst stukje Oranjehistorie.’ Meer info: www.dikdakkers.nl 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Lees meer: De Dikdakkers blazen 'Zie je al die vlaggen hangen?' nieuw leven in

Dat Rood-Hit-Blauw een kweekvijver is voor Nederlandstalige artiesten en nieuw aanstormend talent is alom bekend. Wapenfeiten zijn de bloeiende carrieres van artiesten als John de Bever, Henk Bernard, Willem Barth, Rein Mercha, John West, Wesly Bronkhorst, Rob Zorn e.v.a…...…die allen hun artiesten loopbaan begonnen bij Rood-Hit-Blauw. Ronald Visch heeft als geen ander een oor voor mogelijke hits en succesvolle artiesten. Na het horen van een single/track weet hij vrij snel hoe deze in de markt zal scoren. Soms maakt een simpele aanwijzing in een lied van een toon of aanzet het verschil. Daarnaast is zijn passie en aanstekelijke inzet mede een garantie voor succes!

De Belgische zanger Marco Kimsen is volgens platenbaas Ronald Visch een welkome aanvulling in zijn ‘artiestenstal’. Marco was eerder al te zien op de Nederlandse televisie bij Veronica live tv met een kerstsingle in het programma “De Winkel van Sinkel” . Vanaf 9 mei gaat Marco Nederland & Belgie verder veroveren met zijn nieuwe single: “Ik hou van alles wat je doet”. Later meer nieuws over Marco en zijn nieuwe single.

Lees meer: Rood-Hit-Blauw verwelkomt Marco Kimsen

Pagina 1 van 5

muziek top 50

  • expansie
  • freddie
  • studio 1