In september 2017 presenteerde Ricardo van Vugt z'n vorige single 'Zolang ik maar bij je ben'. Tijdens dit muzikale spektakel zong hij tevens het lied 'Ik zeg je bedankt'. Dat droeg hij op aan zijn overleden vader. Het nummer kwam tot stand in samenwerking met Frank van Etten. 'Ik werd een tijdje geleden s'nachts wakker en dacht aan mijn vader. Vervolgens ben ik gaan schrijven en de dag erna heeft heb ik contact opgenomen met Frank van Etten en heb hem verteld wat mij was overkomen', vertelt Ricardo.

Hij vervolgt: ''Natuurlijk hebben we allemaal wel eens iemand verloren, maar voor hem voelde dat bijzonder. Datzelfde gevoel kent Frank als geen ander. We gingen beiden zitten en dat resulteerde in dit prachtige lied.
'Ik zeg je bedankt'. Ik denk dat dit voor veel mensen een herinnering kan zijn.

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Ricardo van Vugt brengt 'Ik zeg je bedankt' op single uit

Begin dit jaar maakten de mannen van de carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw uit Goirle hun debuut in muziekland met hun single 'Vette vingers'. Ze scoorden daarmee meteen een dikke feesthit in Brabant getuige de indrukwekkende prestaties bij verschillende liedjeswedstrijden. Een tweede plek bij Zumme Zinge in Kruikenstad/Tilburg, een tweede bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle en een verdienstelijke derde plaats bij het beste West Brabantse carnavalslied. Met deze erelijst op zak kriebelde het ook dit jaar weer om een feestkraker te gaan maken.


De nieuwe track met de alleszeggende titel; “Diksie” is geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer André Kooiman die ook verantwoordelijk was voor de succesvolle eerste single van Vèrèkkes Blààuw. Een gezellige beat met lekkere blazers en een dikke accordeon saus maken de plaat tot een gezellige commerciële meezinger. De single “Diksie” is vanaf Ddcember 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Met “Diksie” hebben de mannen van Vèrèkkes Blààuw wederom een top feestplaat gemaakt die zo maar eens een grote carnavalskraker kan gaan worden. Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

Lees meer: Carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw komt wederom met feestknaller

'En dan is het vandaag alweer 10 jaar geleden dat onze Arne Jansen besloot om uit het leven te stappen', schrijft Jan Verweij op z'n Facebookpagina. De Telstar-fotograaf weet nog precies waar hij 10 jaar geleden was.

'Ik weet nog wie ik belde met het droevige nieuws. Arne had net een nieuw album en net een nieuwe single uit.... wat was hij trots. Hier op mijn bureau in Weert ligt al 10 jaar de single "Schaam je voor je tranen niet", het nummer waaronder Arne de kerk uitging op weg naar zijn laatste rustplaats. Johnny Hoes was zo onder de indruk van het nummer dat hij besloot de single postuum uit te brengen. Achter op de hoes schreef meneer Hoes "Als mijn hand kon reiken tot aan de hemel, haalde ik je terug". Ik had zelf de twijfelachtige eer om de laatste studio foto van Arne te schieten.....nee ik schaam me voor mijn tranen niet. Fotocredits: TJ-Unlimited

Mooie woorden Jan.....

Lees meer: Arne Jansen al 10 jaar niet meer in ons midden

Arend van Zanten (1984) uit Wijk en Aalburg is altijd al een feestneus in hart en nieren. Als één van de mannen van de Aalburgse Toppers stond hij al eerder op het podium en ook zong hij al een duet met John de Bever tijdens een optreden. Al lang liep hij met het idee rond om een eigen feestplaat op te nemen als de Zwartwerker in een lekkere vette après-ski stijl. Samen met zijn vrienden Marcel en Matthijs schreef hij een tekst op een bestaande melodie en besloot om zijn idee een vervolg te geven.

Via de vette muziek van het Feestduo Kaaigezellig kwam hij in contact met de Brabantse allround producer André Kooiman, bekend van grote hits van o.a; Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a. Samen maakten ze van het idee van de Zwartwerker een echte beukplaat en produceerde André in zijn studio deze fantastisch klinkende vette après-ski singel met de titel; “Bek af”. “Een geweldig dikke plaat met een fantastische commerciële sound is het geworden!” aldus een super enthousiaste Zwartwerker over zijn debuutsingle.


De single “Bek af” is medio december 2017 verkrijgbaar als beuk versie en voor de gelegenheid een speciale carnavals versie via alle grote download en streaming portals. De single wordt tevens gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Met deze massieve singel maakt de Zwartwerker meteen een stevige indruk in Après-ski land waar deze singel ongetwijfeld goed zal worden ontvangen. Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

Lees meer: Zwartwerker is 'Bekaf' na opname debuutsingle

Na een drukke muziekperiode in 2016 en 2017 als ook het uitbrengen van een 2Cd albums voor het goede doel (Kika) met bekende artiesten als Dick van Altena (Major Dundee), Dries Holten (Sandra & Andres), en de helaas veel te vroeg overleden zanger Riem de Wolff (The Blue Diamonds), vindt zijn management bureau (WMR Productions) uit Leidschendam dat het weer tijd wordt voor het uitbrengen van een gezellige Nederlandstalige cd single.

Het is een bekend deuntje wat als single nog nooit eerder is uitgebracht in Nederland. Henk Van Broekhoven (alias John Spencer) heeft de Engelse tekst geschreven en 30 jaar geleden was het in Duitsland een nummer 1 hit. In België heeft dit liedje eveneens de hoogste plaats bereikt en Danny Everett gaat met zijn cd-vertolking proberen de Nederlandse hitparade te veroveren met een nieuwe videoclip en de plug zal door Dennis van der Kraan van Score Promotions i.s.m. UltimateDisk verzorgd worden.

Op verzoek van Danny Everett heeft John Spencer speciaal een Nederlandse tekst geschreven met een vrolijke accordeon partij. John Spencer en Mabi Recordings (Mario Biesmans – arrangementen) hebben samen de productie voor hun rekening genomen. Het eindresultaat laten wij over aan alle fans en kenners in de muziekwereld.

Danny Everett is geen onbekende in het Rock & Roll, Nederlandse en Seventies circuit en heeft al meer dan 17 CD albums op zijn naam staan. Hij heeft gewerkt voor Corry Konings, duetten opgenomen met Albert West, Dick van Altena, Andres, Riem de Wolff, Edu Schalk (Entertainers) en Video Interviews gedaan voor Corry Konings met Marco Borsato, Imca Marina, Koos Albers, Dennie Christiaan, Mieke, Benny Neyman en Emile Hartkamp. Bijna iedereen kent dit bekende deuntje en zingt het refrein mee uit volle borst met de uitspraak ‘Koekkoek’. De titel? ‘Hello Good Morning, Hoe Gaat Het?’

Lees meer: Danny Everett blaast oude nummer 1 hit van Nick Mackenzie nieuw leven in

Pagina 1 van 7

muziek top 50

  • jreeringh
  • moby dick