Disclaimer Stichting Radio-Expansie heeft de grootste zorgvuldigheid getracht bij het samenstellen van haar site.
Desalniettemin kan de aangeboden informatie onvolledig of niet (meer) juist zijn.

 

De Stichting Aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van Delen van de Site.
Ook Kan Radio-Expansie.nl nimmer garanderen dat de site vrij is van virussen,noch onderdelen daarvan en kan evenmin
instaan voor verspreiding van de site of delen daarvan door onbevoegden.

 

Via de site van stichting Radio-Expansie.nl wordt de mogelijkheid geboden toegang te krijgen op sites die door derden worden onderhouden.
Stichting Radio-Expansie kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

 

De inhoud van deze website mag alleen gebruikt voor niet commerciële doeleinden en privégebruik.
Het is de gebruiker niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen of tegen vergoeding beschikbaar te
stellen aan derden,zonder de uitdrukkelijke,voorafgaande schriftelijke toestemming van stichting Radio-expansie.nl

 
 • Ricardo van Vugt brengt 'Ik zeg je bedankt' op single uit Open or Close

  In september 2017 presenteerde Ricardo van Vugt z'n vorige single 'Zolang ik maar bij je ben'. Tijdens dit muzikale spektakel zong hij tevens het lied 'Ik zeg je bedankt'. Dat droeg hij op aan zijn overleden vader. Het nummer kwam tot stand in samenwerking met Frank van Etten. 'Ik werd een tijdje geleden s'nachts wakker en dacht aan mijn vader. Vervolgens ben ik gaan schrijven en de dag erna heeft heb ik contact opgenomen met Frank van Etten en heb hem verteld wat mij was overkomen', vertelt Ricardo.

  Hij vervolgt: ''Natuurlijk hebben we allemaal wel eens iemand verloren, maar voor hem voelde dat bijzonder. Datzelfde gevoel kent Frank als geen ander. We gingen beiden zitten en dat resulteerde in dit prachtige lied.
  'Ik zeg je bedankt'. Ik denk dat dit voor veel mensen een herinnering kan zijn.

  RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Read More
 • Arne Jansen al 10 jaar niet meer in ons midden Open or Close

  'En dan is het vandaag alweer 10 jaar geleden dat onze Arne Jansen besloot om uit het leven te stappen', schrijft Jan Verweij op z'n Facebookpagina. De Telstar-fotograaf weet nog precies waar hij 10 jaar geleden was.

  'Ik weet nog wie ik belde met het droevige nieuws. Arne had net een nieuw album en net een nieuwe single uit.... wat was hij trots. Hier op mijn bureau in Weert ligt al 10 jaar de single "Schaam je voor je tranen niet", het nummer waaronder Arne de kerk uitging op weg naar zijn laatste rustplaats. Johnny Hoes was zo onder de indruk van het nummer dat hij besloot de single postuum uit te brengen. Achter op de hoes schreef meneer Hoes "Als mijn hand kon reiken tot aan de hemel, haalde ik je terug". Ik had zelf de twijfelachtige eer om de laatste studio foto van Arne te schieten.....nee ik schaam me voor mijn tranen niet. Fotocredits: TJ-Unlimited

  Mooie woorden Jan.....

  Read More
 • Carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw komt wederom met feestknaller Open or Close

  Begin dit jaar maakten de mannen van de carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw uit Goirle hun debuut in muziekland met hun single 'Vette vingers'. Ze scoorden daarmee meteen een dikke feesthit in Brabant getuige de indrukwekkende prestaties bij verschillende liedjeswedstrijden. Een tweede plek bij Zumme Zinge in Kruikenstad/Tilburg, een tweede bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle en een verdienstelijke derde plaats bij het beste West Brabantse carnavalslied. Met deze erelijst op zak kriebelde het ook dit jaar weer om een feestkraker te gaan maken.


  De nieuwe track met de alleszeggende titel; “Diksie” is geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer André Kooiman die ook verantwoordelijk was voor de succesvolle eerste single van Vèrèkkes Blààuw. Een gezellige beat met lekkere blazers en een dikke accordeon saus maken de plaat tot een gezellige commerciële meezinger. De single “Diksie” is vanaf Ddcember 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Met “Diksie” hebben de mannen van Vèrèkkes Blààuw wederom een top feestplaat gemaakt die zo maar eens een grote carnavalskraker kan gaan worden. Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

  Read More
 • Zwartwerker is 'Bekaf' na opname debuutsingle Open or Close

  Arend van Zanten (1984) uit Wijk en Aalburg is altijd al een feestneus in hart en nieren. Als één van de mannen van de Aalburgse Toppers stond hij al eerder op het podium en ook zong hij al een duet met John de Bever tijdens een optreden. Al lang liep hij met het idee rond om een eigen feestplaat op te nemen als de Zwartwerker in een lekkere vette après-ski stijl. Samen met zijn vrienden Marcel en Matthijs schreef hij een tekst op een bestaande melodie en besloot om zijn idee een vervolg te geven.

  Via de vette muziek van het Feestduo Kaaigezellig kwam hij in contact met de Brabantse allround producer André Kooiman, bekend van grote hits van o.a; Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a. Samen maakten ze van het idee van de Zwartwerker een echte beukplaat en produceerde André in zijn studio deze fantastisch klinkende vette après-ski singel met de titel; “Bek af”. “Een geweldig dikke plaat met een fantastische commerciële sound is het geworden!” aldus een super enthousiaste Zwartwerker over zijn debuutsingle.


  De single “Bek af” is medio december 2017 verkrijgbaar als beuk versie en voor de gelegenheid een speciale carnavals versie via alle grote download en streaming portals. De single wordt tevens gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van AKMP. Met deze massieve singel maakt de Zwartwerker meteen een stevige indruk in Après-ski land waar deze singel ongetwijfeld goed zal worden ontvangen. Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

  Read More
 • Danny Everett blaast oude nummer 1 hit van Nick Mackenzie nieuw leven in Open or Close

  Na een drukke muziekperiode in 2016 en 2017 als ook het uitbrengen van een 2Cd albums voor het goede doel (Kika) met bekende artiesten als Dick van Altena (Major Dundee), Dries Holten (Sandra & Andres), en de helaas veel te vroeg overleden zanger Riem de Wolff (The Blue Diamonds), vindt zijn management bureau (WMR Productions) uit Leidschendam dat het weer tijd wordt voor het uitbrengen van een gezellige Nederlandstalige cd single.

  Het is een bekend deuntje wat als single nog nooit eerder is uitgebracht in Nederland. Henk Van Broekhoven (alias John Spencer) heeft de Engelse tekst geschreven en 30 jaar geleden was het in Duitsland een nummer 1 hit. In België heeft dit liedje eveneens de hoogste plaats bereikt en Danny Everett gaat met zijn cd-vertolking proberen de Nederlandse hitparade te veroveren met een nieuwe videoclip en de plug zal door Dennis van der Kraan van Score Promotions i.s.m. UltimateDisk verzorgd worden.

  Op verzoek van Danny Everett heeft John Spencer speciaal een Nederlandse tekst geschreven met een vrolijke accordeon partij. John Spencer en Mabi Recordings (Mario Biesmans – arrangementen) hebben samen de productie voor hun rekening genomen. Het eindresultaat laten wij over aan alle fans en kenners in de muziekwereld.

  Danny Everett is geen onbekende in het Rock & Roll, Nederlandse en Seventies circuit en heeft al meer dan 17 CD albums op zijn naam staan. Hij heeft gewerkt voor Corry Konings, duetten opgenomen met Albert West, Dick van Altena, Andres, Riem de Wolff, Edu Schalk (Entertainers) en Video Interviews gedaan voor Corry Konings met Marco Borsato, Imca Marina, Koos Albers, Dennie Christiaan, Mieke, Benny Neyman en Emile Hartkamp. Bijna iedereen kent dit bekende deuntje en zingt het refrein mee uit volle borst met de uitspraak ‘Koekkoek’. De titel? ‘Hello Good Morning, Hoe Gaat Het?’

  Read More
 • John de Bever heeft de Oranje Kroon Open or Close

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 december is dat ‘Kerkklokken luiden in de toren’, de nieuwe single van John de Bever. Het is een kerstnummer, dat tevens te vinden is op zijn nieuwste album 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Veel te lachen valt er in dit kerstliedje niet, maar de tekst van Marianne Weber getuigt van vakmanschap en maakt diepe indruk. John zingt over een oude dame die is vereenzaamd, en Kerstmis graag in de hemel zou willen vieren. Als haar zoon aanbelt op eerste kerstdag blijkt haar wens verhoord.

  De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Kerkklokken luiden in de toren’ is volgende week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.

  Read More
 • Martin Dams droomt van saamhorigheid en komt met ultieme kerstsingle Open or Close

  'Kerstmis in mijn hart' is de titel van de prachtige kerstsingle van Martin Dams. 'We hebben de clip voor dit nummer opgenomen in Winterberg. Er lag volop sneeuw en dat vormde in de omgeving voor het juiste gevoel. De muziek en tekst komen uit de hand van Frank Swenne. Een pakkende tekst die het kerstgevoel juist omschrijft. In de clip hebben meerdere kinderen meegewerkt. Niet alleen als figurant maar ook al heuse muzikanten want ze spelen de instrumenten allemaal zelf', vertelt Martin.

  Martin vindt het bewonderenswaardig dat deze tieners voor hem de moeite hebben genomen om het nummer, soms zelfs met hun muziekleraar, in te studeren.'Al met al hart verwarmend. We hebben het nummer opgenomen bij Martin Sterken die ook tekende voor de opnames van mij vorige singles 'Alandra' en 'Turkse Zomerdromen'. Ik ben onwijs trots dat ik voor kerst 2017 een prachtige single mag brengen gemaakt door een bijzonder team. Kortom: “Kerstmis in mijn hart”. Allemaal fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gelukkig en gezond 2018', aldus Martin Dams.

  Read More
 • Sylvia Smit lanceert ‘Enjoy Your Christmas!’ Open or Close

  Voor zangeres Sylvia Smit is kerst zonder kerstnummers geen geslaagde kerst. 'Iedereen kent al die bekende kerstliedjes wel, maar nu is het tijd voor iets anders', meent de spontane blonde zangeres. In 2013 lanceerde ze naast de cover 'Jingle bells' haar eigen nummer 'When it’s Christmas time' waarvoor ze een award uitgereikt kreeg vanwege de eerste plaats in de Volendammer Kerst Top 40 2014 van RTV LOVE. Met kerst 2015 heeft zij haar twee kerstnummers nog live gezongen tijdens een live uitzending van de NPO5 radio.

  Sylvia komt na de cover van vorige kerst, ‘Rudolf the Red Nosed Reindeer’, nu met; ‘Enjoy Your Christmas!’  Zo heeft ze weer een hoofdstuk aan haar muzikale carrière toegevoegd. Met de release van deze single bewijst deze Volendamse zangeres dat ze van vele markten thuis is.

  RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Read More
 • Vrijkaarten voor de Roy Donders Show in Tilburg Open or Close

  Roy Donders, de stylist van het Zuiden, is natuurlijk bekend van zijn krultang, haarlak en eigen kledinglijn. Maar de laatste jaren zet hij als zanger ook menige feesttent op zijn kop. Met hits als ‘Ga voor goud’, ‘Ik wil jou’ en ‘Wat zijn ze lekker’ weet hij het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Vrijdag 15 december maakt Roy zijn concertdebuut op het podium van 013 te Tilburg. Het gaat een spetterende avond worden zoals alleen hij die kan bedenken.

  Muzikaal wordt Roy bijgestaan door o.a. Patty Brard en Jeffrey Heesen. Kom ook en lach, zing, dans & geniet! Tickets à € 19,50 bestel je via roydonders.tv. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar. Lees meer...

  Read More
 • Humberto Tan ontvangt eerste exemplaar 'Be My Baby' van Barry Hay's Flying V Formation Open or Close

  Humberto Tan ontvangt eerste exemplaar 'Be My Baby' van Barry Hay's Flying V Formation

  Vandaag brengt Barry Hay's Flying V Formation een cover van The Ronettes evergreen 'Be My Baby' uit. Het eerste exemplaar van de 7-inch vinyl single is uitgereikt aan Humberto Tan. Speciaal voor de feestdagen is er tevens een Kerst versie van het nummer opgenomen, die ondersteund wordt door een spectaculaire videoclip. In deze clip, die later vandaag online komt, verschijnen Eva Simons, Monique Smit, Joëlle Witsche, Tatum Dagelet, Tjindjara Metschendorp, de Blonde Tigers en Danny Vera.

  'Be My Baby' is één van van de favoriete klassieke songs van Barry Hay. Toen er voor de clubtour van Barry Hay's Flying V Formation een nieuw nummer opgenomen moest worden was de keuze dan ook snel gemaakt. Samen met JB Meijers doken de bandleden de studio in. 'Be My Baby' zal tevens op 7-inch vinyl verschijnen, met op de B-kant de speciale Kerst versie van de track. Op zaterdag 9 december 2017 staat Barry Hay met Golden Earring in de Ziggo Dome voor het vijftigste jubileum concert. De frontman had met de band de wereldwijd bekende hits 'Radar Love' en 'Twilight Zone'.

  Barry Hay's Flying V Formation bestaat uit Golden Earrings voorman Barry Hay, DeWolff-gitarist Pablo van de Poel en de succesvolle muzikanten Jan Rooymans, Daim de Rijke en Huub van Loon. In 2016 brachten zij, met Di-rect bassist Bas van Wageningen als co-producent, hun gelijknamige debuutalbum uit. Over de Flying V Formation zegt Barry Hay: “De Earring is mijn hart, maar dit is lachen! We are going to blow you away: Flying V Formation is in orbit!”. Meer info: Facebook

  Read More

muziek top 50

 • jreeringh
 • moby dick