Aanstaande zaterdag is de cd presentatie van Sjouke in cafe cafetaria Roots aan de Sibculoseweg 5, 7676 PA Westerhaar
Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis er zullen die avond een keur van artiesten optreden.
Wij van radio expansie zullen ook aanwezig zijn.
De aanvang is om 20.00uur, dus komt allen

 

 • Joey Hartkamp luidt de zomer van 2018 in met het vrolijke en aanstekelijke 'Ale Ale Ale’ Open or Close

  Joey Hartkamp luidt de zomer van 2018 in met het vrolijke en aanstekelijke 'Ale Ale Ale’

  Op 21 juni start officieel de zomer en dat is voor Joey Hartkamp hét moment om het seizoen ook muzikaal in te luiden met een dijk van een single. Want wie ‘Ale Ale Ale’ luistert komt al snel in de heerlijke zomerse sferen. Het nummer bevat de juiste ingrediënten die ervoor hebben gezorgd dat het lied tot vervelends toe in je hoofd blijft hangen.

  Het afgelopen jaar was Joey al opvallend met zijn unieke sound in arrangement en productie van zijn singles ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Hé Jij’ en dat wordt met deze vrolijke zomerse nieuwe single doorgevoerd. De ingrediënten waar Joey z’n muziek aan moet voldoen bestaan uit: wat past er bij mij, past m’n stem erbij en is het aanstekelijk.

  ’Als wij een nieuwe single uitbrengen komt mijn team met ideeën, welke invloeden het nummer moet bevatten en wat we eerder hebben uitgebracht. Op een gegeven moment krijg je dan een liedje voorgeschoteld wat voldoet aan de voorwaarden. Mijn vader gaat vervolgens achter de keyboard zitten, speelt de melodielijn en ik de tekst. Bij ‘Ale, Ale, Ale’ hadden we allebei het wauw gevoel. Het herbergt het gevoel van gezelligheid en levert tropische gedachten op. Je krijgt spontaan zin in een cocktail die je op het strand wilt nuttigen’ , vertelt Joey.

  Volgens Joey is de titel ontstaan tijdens een bezoek aan België. ‘Ik liep op de markt en hoorde regelmatig het woord ale. Ik dacht…dat is ‘m. Dat wordt de titel van m’n nieuwe single... 'Geintje natuurlijk! Ale Ale Ale hoor je vaak in tropische landen als men wilt zeggen: Kom op!'  Meer info: www.joeyhartkamp.nl

  Productie: Edwin de Groot, Norus Padidar
  Tekst en muziek: Emile Hartkamp & Norus Padidar 
  Arrangement: Edwin de Groot
  Videoclip: Apex AV
  Camera: Frank Swenne & Maurice Visser
  Regie: Frank Swenne & Norus Padidar

  Read More
 • Ancora kondigt nieuwe dagtochten op het water aan Open or Close

  De aankondiging dat Ancora deze zomer op het schitterende schip ''Nirvana''  een aantal dagtochten ging organiseren heeft dusdanig veel reacties een aanmeldingen opgeleverd dat de eerste twee edities snel waren uitverkocht.

  Daarom zijn er twee nieuwe afvaarten bijgekomen en wel op zaterdag 21 juli en op zondag 22 juli. Vanuit Zwolle varen ze o.a. langs Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis, kortom de Kop van Overijssel.  Muzikale gasten zijn o.a. Stef Ekkel, Lucas & Gea Hulshof, Stevan Bloema, Belinda Kinnaer en RADIONL presentator Taeke Wouda. Meer info: www.ancora.nu 

  Read More
 • Bart Voncken (ex K-otic) komt met nieuwe single en ‘Nieuwe’ naam! Open or Close

  Vandaag verschijnt na enige tijd wachten dan eindelijk de nieuwe single van Voncken. Mysterious Ways is de ultieme zomerse track die je draait wanneer je in je cabrio met open dak de zon achterna rijdt. Met Dire Straits achtige gitaren en een steady ritme verrast Voncken met wat in eerste opzicht vooral een goeie popsong is die nogal gauw in je koppie vast blijft zitten. Na zijn eerste EP uit te hebben gebracht onder zijn volledige naam, gaat Bart vanaf nu verder onder enkel zijn achternaam, VONCKEN. ‘Een fictieve artiestennaam bedenken vond ik geen optie. Het moest oprecht voelen en dicht bij mezelf staan. Ik wilde echter wel een verandering. Mijn voornaam werkt niet zodra ik de grens over ga. En verder voelt dit voor mij krachtiger. Ach, what’s in a name?!’

  Voncken brengt deze single voor het eerst uit onder eigen label, The Fleet Music. Met ervaring binnen vele facetten van de muziekbusiness kiest hij er nu voor een eigen bedrijf op te bouwen dat muziek creëert en verspreid vanuit zijn éigen visie. ‘Het is hard werken en je krijgt er lang niet altijd iets voor terug. Maar de momenten dat je zelf iets voor elkaar bokst geven zo’n kick. Dat is mij meer waard dan beloftes en dikke contracten. Naast het ontwikkelen van mijn muziek ben ik altijd op zoek andere toffe artiesten die mijn hulp kunnen gebruiken. Zo pak ik mijn oude baan als A&R (voorheen bij Sony Music NL) af en toe weer op.’

  Voor de videoclip van Mysterious Ways vertrok Voncken met een klein team naar Ibiza om in een prachtige omgeving de clip te draaien die hij samen met een goede vriendin produceerde en regisseerde. Meer info: www.vonckenmusic.com 

  Read More
 • Kevin Koning geeft vol gas met ‘Denk niet dat ik niet aan je denk’ Open or Close

  De nieuwe single ‘Denk niet dat ik niet aan je denk’ van Kevin Koning start direct met het refrein, waardoor je vanaf het begin het nummer wordt ingetrokken. “Stil staan en niet meezingen is bijna onmogelijk”, vertelt Kevin enthousiast. ‘We gaan volop gas geven, lekker optreden en mensen blij maken met mijn muziek. Samen met het team van Studio One hoop ik mijn jongensdroom te verwezenlijken.


  Zoals bekend tekende Kevin in 2016 een platencontract met Johnny Sap van Studio One uit Enschede. In datzelfde jaar werd het vrolijke uptempo nummer ‘Jij bent de lente gelanceerd’. Het was de bedoeling om in 2017 de opvolger te presenteren, maar dat liep even iets anders. ‘Ik heb een eigen bedrijf met inmiddels zo’n 10 personeelsleden. Vanwege de enorme drukte hebben we besloten om het even een jaartje op muzikaal gebied iets rustiger aan te doen. Zakelijk heb ik veel bereikt. Het moment is nu daar om mijn zangcarrière een nieuwe boost te geven’, onthult Kevin.


  Omdat Kevin uit Volendam komt is Johnny Sap van mening dat zijn nummers alle ingrediënten moeten bevatten van de echte palingsound. ‘Denk niet dat ik niet aan je denk’, is door producer Justin Pieplenbosch grondig onder handen genomen. Een groot aantal live instrumenten hebben gezorgd voor een kwalitatief hoge productie. Volgens Kevin is Justin de beste producer die er is. ‘Hij heeft ontzettend veel verstand van muziek. Als ik zie wat hij allemaal voor Tino Martin heeft geproduceerd. Dan kan ik niet anders vaststellen dat hij een vakman pur sang. Er liggen plannen om binnen afzienbare tijd drie nieuwe singles uit te brengen. Daarmee hoop ik mijn naamsbekendheid te vergroten en landelijk door te breken. Dat is mijn doel, maar ook de wens van Johnny Sap’, verklapt Kevin.

  RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Read More
 • Yevgueni treedt op in Paradiso Amsterdam Open or Close

  In Vlaanderen stijgt de populariteit van Yevgueni naar ongekende hoogte. Enkele maanden geleden verscheen het album 'Tijd is alles'. Dat leverde een mooie reeks optredens op bij diverse clubs en theaterzalen in Vlaanderen. Het management van Yevgueni laat weten dat de single 'Hou het vast' is opgepikt door NPO Radio 1 en wordt daar in de A-rotatie gedraaid. ‘Komende zaterdag, 23 juni, zijn we te gast bij Tros Muziekcafé, op NPO Radio 2. Daar mogen we live op de radio onze nieuwe single gaan presenteren. En als kers op de taart kunnen we ook aankondigen dat we op 13 december optreden in de Paradiso! Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar via deze link’, aldus het management. 

  In Vlaanderen legt de nieuwe single 'Waar jij niet bent'  een mooi parcours af in de Ultratop. Ze hopen volgende week een plekje in de top 5 te veroveren. Voor deze single maakte Lars Bauwens een 'making of video' met live-beelden vanuit de opnamestudio. 

  Read More
 • 'Adios Buena Signorita' van Davey Bindervoet bevat Spaanse klanken met de Mokumse sfeer Open or Close

  'Adios Buena Signorita' van Davey Bindervoet bevat Spaanse klanken met de Mokumse sfeer

  Zanger Davey Bindervoet is een grappige en vlotte prater. Dat komt nu ook terug in zijn nieuwe single 'Adios Buena Signorita'. Een titel die op het eerste oog misschien een tongbreker lijkt, is voor Davey perfect. "Het heeft een lekker tempo en het bekt lekker", aldus de zanger.   
     

  Davey is een ras-echte Amsterdammer en zal deze stad nooit verruilen voor een andere. Wel is hij regelmatig in Spanje op vakantie, dus de titel van zijn nieuwe Nederlandstalige single 'Adios Buena Signorita' is voor de vrolijke zanger geen enkel probleem. "Ik vind dat het een lekker tempo heeft en het bekt lekker", vertelt Bindervoet. 

  'Adios Buena Signorita' is een single met Spaanse klanken, maar met de Mokumse sfeer. "Van de tapas naar bier en bitterballen", grapt Davey. In het liedje heeft hij zijn Spaanse schone naar Amsterdam gehaald. In de clip komen dan ook alle herkenbare Amsterdamse plekken voorbij. 

  RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Read More
 • Riny Valentijn bewijst met ‘Ik wil jou’ dat hij echt van alle markten thuis is Open or Close

  Riny Valentijn bewijst met ‘Ik wil jou’ dat hij echt van alle markten thuis is

  Als er één artiest is die in het verleden een groot aantal verschillende muziekstijlen verwerkt heeft in z’n nummers, is dat Riny Valentijn wel. Z’n nieuwe single ‘Ik wil jou’ bevat ingrediënten uit Zuid-Afrika. Het lijkt volgens de 50 jarige zanger op datgene wat Kurt Darren vertolkt. Diverse Nederlandstalige artiesten hebben al covers van hem gelanceerd, maar het nieuwe nummer van Riny is geheel nieuw.

  In eerste instantie was Riny ook van plan om een lied te coveren, maar samen met z’n vaste team bestaande uit tekstschrijver Chris Cohen en producer Peter la Haye is toch gekozen om een geheel nieuw nummer te produceren. ‘Het gaat over een vrouw die ik wil veroveren. Maar de vraag is of ze mij ook wil. Er komen zelfs rode rozen aan te pas. In ieder geval is het meezinggehalte ruimschoots aanwezig’, verklapt Riny.

  RTV: HUBSCH MEDIA

  Read More
 • Henk Wijngaard werkt mee aan campagne tegen onveilige spoorwegovergangen Open or Close

  Onlangs vierde Henk Wijngaard vol trots zijn 72ste verjaardag. En trots mag hij zijn, want hij is tot op de dag van vandaag nog altijd een zeer gewaardeerde en populaire artiest onder een breed publiek, die steeds weer voor de honderd procent genieten van zijn optreden. Voor ProRail mede een reden om Henk Wijngaard te vragen als Super Henk in een campagne tegen onveilige spoorwegovergangen. 

  Het gaat steeds vaker (bijna) mis met wegverkeer op spoorwegovergangen. In 2017 nam het aantal vertraagde treinen hierdoor toe naar maar liefst 5.978. In 2016 waren dit er 5.702. Een kwart van de incidenten wordt veroorzaakt door (bijna) aanrijdingen met vrachtwagens met veel schade als gevolg. Om overwegen zo veilig mogelijk te houden, start ProRail een meldpunt voor beroepschauffeurs waar zij eventuele obstakels die gevaar op kunnen leveren bij overwegen kunnen melden via www.prorail.nl/superhenk

  Read More
 • De gitaar speelt een hoofdrol in ‘Nog steeds verliefd’ van Jay Jay Bauer Open or Close

  Terwijl de vorige single ‘Een doodgewone jongen’ van Jay Jay Bauer omringt werd met accordeonklanken speelt de elektrische gitaar in de opvolger ‘Nog steeds verliefd’ de hoofdrol. Het is volgens Jay Jay een lekker vlot zomers nummer met een hoog meezinggehalte. Qua sound is het vergelijkbaar met z’n in 2012 gelanceerde nummer ‘Keuzes’.


  ‘Ik ben van mening dat die sound eigenlijk heel goed bij me past. De dictafoon op m’n telefoon gebruik ik vaak als ik een ideetje heb. Dat was ook het geval met ‘Nog steeds verliefd’. Met het bestand ben ik naar tekstschrijver Tony Anderson gegaan. Binnen drie uur was de tekst geschreven en de melodielijn verder uitgewerkt. Het geweldige nummer is door Ger Oerlemans in productie gebracht en verschijnt op het Storm Records label’, onthult Jay Jay.


  Op diverse locaties zijn door Ger Oerlemans opnames gemaakt voor de clip, waaronder in Haarlem bij Restaurant Tent, in het oude vissersdorpje Spaarndam en op de boulevard te Zandvoort. Te zien is hoe een dame vanuit het restaurant naar huis wordt gebracht terwijl het donker wordt….’We hebben een leuke dag gehad en vooral veel gelachen’, aldus Jay Jay.

  RTV Promotie: HUBSCH MEDIA

  Read More
 • Henk van Daam scoort met 'Baby, Du bist nicht alleine (mix)' in Duitsland Open or Close

  Henk van Daam is de Duitse artiestennaam van Henk Damen. Hij heeft daarvoor gekozen omdat Damen een hele andere betekenis heeft in het Duits. De zanger uit Zaltbommel timmert flink aan de weg bij onze oosterburen. Hijj heeft inmiddels drie albums uitgebracht. Zijn laatste album 'Wegen Ihr' gaat als warme broodjes over de toonbank. Henk zit in bijna alle grote shows. Bij “Immer wieder Sonntag” is hij al ruim drie jaar te bewonderen. Henk zal dit jaar ook nog gaan toeren met George Baker en Die Cappuccinos. 

  De single 'Baby, Du bist nicht alleine (mix)'  is net uit in Duistland en gaat heel goed. De laatste peilingen laten zien dat hij op nummer 5 staat in de Radio Paloma Schlagerparade Top 20 op nummer 5.  Henk heeft in Duitsland een platencontract en werkt samen met producer Alfons Westendorf van Mandorla Music. Laatstgenoemde is ook producer van Semino Rossi en Hansi Hinterseer. Volgens Henk is Alfons in Duitsland echt een grootheid. Binnenkort wordt de single ook aangeboden aan Nederlandse radiostations. 

  Read More

muziek top 50